Εταιρικό Προφίλ

H εταιρεία ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ. με την πολυετή παρουσία, την συνεχή έρευνα νέων προϊόντων, νέων τεχνοτροπιών και την εμπειρία των 43 ετών σαν επιχείρηση στο χώρο της βαφής και της στίλβωσης επίπλων, αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες, "τεχνοτροπίες", από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη δουλειά. 

Η ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕμε την σιγουριά που της δίνει η πολυετής εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία στην βαφή και στίλβωση των επίπλων, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και αξεπέραστη ποιότητα. 

Η ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ. ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο φορτηγών για την γρήγορη παραλαβή και παράδοση των εργασιών της. 

Η ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ. πρωτοπορεί στο χώρο της βαφής και στίλβωσης επίπλων υπογράφοντας δημιουργίες άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Το όνομα μας είναι δεσμευμένο με την συνέπεια, την άριστη ποιότητα, την άψογη αισθητική και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Σας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια έργα που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία μας. 

Ενδεικτικά κάποια ξενοδοχεία:
Μεγάλη Βρετανία - Πεντελικών - Grand Resort Λαγονήσι - Αστέρας Βουλιαγμένης - Πόρτο Καράς - President - Sofitel - Creta Mapis - Σταθμός Τελεφερίκ Πάρνηθας, κ.ά. 

Οργανισμοί:
ΕΛΤΑ - Εθνική Βιβλιοθήκη - Βυζαντινό Μουσείο - Ταχ. Ταμιευτήριο - Μετοχικό Ταμείο - Πολεμικό Μουσείο 

Τράπεζες: 
Millenium, Πειραιώς, Probank, Eurobank, Εθνική 

Σκάφη Αναψυχής, κότερα επαύλεις και πολλά άλλα. Πλειάδα εμπορικών καταστημάτων: οπτικά Μεταξά, Παπούλιας